personeel

Een dag in het leven van Dominique Richard, consulente bij Reflex

We spreken met Dominique Richard, zij is al 22 jaar administratief consulente bij Reflex Healthcare People. Dominique begon in 2000 met haar job bij Reflex en heeft er absoluut geen spijt van. 
23-11-2022
2 min.
Een dag in het leven van Dominique Richard, consulente bij Reflex
PMP Reflex Oct 2022 RS 2688(2)
Sandra Franken Reflex Healthcare
personeel

Een dag in het leven van Sandra Franken, consulente bij Reflex (1)

We spreken met Sandra Franken, al 8 jaar consulente bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job op 1 december 2014. Haar werk is elke dag zo anders en dat vindt ze erg leuk!
27-07-2022
2 min.
Philippe Veronnez Reflex Healthcare (1)
personeel

Een dag in het leven van Philippe Veronnez, finance verantwoordelijke bij Reflex

We interviewen Philippe Veronnez, finance manager bij Reflex Healthcare People. Hij werkt al sinds het begin bij Reflex, nu zo'n 20 jaar. De eerste 5 jaar was dit als extern consultant. Vanaf maart 2008 maakt hij deel uit van het vaste team bij Reflex. Uiteraard houdt hij van cijfers, maar de variatie in zijn takenpakket vindt hij ook heel fijn.
29-06-2022
1 min.
Foto Patricia Van Crombrugge Reflex Interim (1)
personeel

Een dag in het leven van Patricia Van Crombrugge, commercieel adviseur Reflex

We spreken met Patricia Van Crombrugge, al 12 jaar commercieel adviseur van Reflex Healthcare People. Ze begon daar in juni 2010. De interim is een van haar "eerste liefdes" en ze is van plan de laatste jaren van haar carrière bij Reflex in schoonheid te beëindigen.
07-06-2022
1 min.
Foto Catherine Longrée Reflex Interim
personeel

Een dag in het leven van Catherine Longrée, verantwoordelijke afdeling administratie bij Reflex

We gaan het gesprek aan met Catherine Longrée, al 21 jaar verantwoordelijke van de afdeling administratie bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job bij Reflex op 15 januari 2001. Catherine houdt vooral van het contact met de interimmedewerkers en de variatie in haar werk. Elke dag is een uitdaging, maar ze gaat die uitdaging met plezier aan.
09-05-2022
2 min.
Foto Benoit Blog
personeel

Een dag in het leven van Benoit Remacle, Directeur Reflex Healthcare People

We spraken met Benoit Remacle, al 8 jaar directeur van Reflex Healthcare People. Na zijn studies "Buitenlandse handel en internationale betrekkingen", begon hij zijn carrière in de industriële schoonmaak voordat hij werd 'besmet' met het virus van de uitzendwereld. Benoît kwam in 1995 bij de Vebego-groep en werkt er nog altijd graag, met veel enthousiasme en energie.
02-03-2022
3 min.