Coralie Mordant Reflex
19-12-2022

Een dag in het leven van Coralie Mordant, consulente bij Reflex

We spreken met Coralie Mordant, consulente bij Reflex Healthcare People sinds september 2020. Coralie studeerde buitenlandse handel en werkte korte tijd als juridisch consultant. Maar bij Reflex ontdekte ze de sector van de medische interim en dat is een hele fijne sector die perfect bij haar past.

Hoe ben je bij Reflex terechtgekomen?

Aanvankelijk studeerde ik buitenlandse handel. Ik had een eerste ervaring als adviseur op het gebied van regelgeving en financiën. Op een bepaald moment wilde ik van sector veranderen, terwijl ik het stukje klantrelaties graag wilde behouden. Dat is een aspect dat mij erg goed bevalt. Daarom heb ik een korte periode als vertegenwoordiger gewerkt.

Uiteindelijk solliciteerde ik bijna toevallig binnen de medische interim. Ik had inderdaad geen ervaring in de klassieke interim of op medisch vlak. Maar ik hou wel van nieuwe uitdagingen, ik wil altijd bijleren en een nog onbekend vakgebied ontdekken. Vandaag ben ik erg blij met deze keuze, omdat ik een hele mooie sector heb ontdekt die bij me past.

Hoe verloopt een week als consulente bij Reflex ?

Bij Reflex is geen enkele dag of geen enkele week hetzelfde. In de klassieke interimsector is het al behoorlijk hectisch, maar binnen de medische interim nog meer. We moeten dagelijks voorbereid zijn op noodsituaties en weten hoe we proactief en effectief kunnen reageren. We zijn altijd in actie: om snelle oplossingen te vinden die passen bij onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Dit vereist natuurlijk stressbestendigheid, maar het geeft anderzijds ook energie.

Ook rekrutering is een zeer belangrijk onderdeel van ons werk. We schrijven steeds meer kandidaten in om een ​​grote en gediversifieerde pool van uitzendkrachten te hebben.

Welke taken voer je uit als consulente?

We beheren de planningsaanvragen van ziekenhuizen en medische instellingen. Dat kunnen vragen zijn op lange termijn, maar ook ad hoc per dag. Ook zorgen wij voor de werving en inschrijving van uitzendkrachten. Tenslotte ondersteunen wij onze klanten en onze uitzendkrachten, we volgen alles persoonlijk op.

Ikzelf ben de contactpersoon voor verschillende ziekenhuisinstellingen in Brussel. Daarvoor plaats ik actief verschillende profielen op locatie, verplegend personeel maar ook administratief personeel.

Wat vind je leuk aan je job?

Mijn werk geeft mij veel voldoening omdat ik hiermee op kleine schaal ziekenhuizen en medische instellingen beter kan laten functioneren. Aan de andere kant kan ik werk geven aan veel mensen met verschillende profielen. Uiteindelijk is het een zeer dankbare job. Tegelijkertijd hou ik enorm van de menselijke kant. We creëren een echte band met onze opdrachtgevers én onze uitzendkrachten. Dit geeft echt betekenis aan ons werk.

Wat maakt Reflex uniek als organisatie?

Reflex is een klein bedrijf met sterke waarden, zoals respect, hard werken en gezelligheid. Ons management maakt er een erezaak van dat deze waarden echt aanwezig zijn binnen het bedrijf.

Bovendien communiceren onze teams en afdelingen voortdurend met elkaar. Ook wisselen we regelmatig ideeën uit om onze werking en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Hierdoor kunnen wij helemaal tegemoet komen aan de wensen van onze klanten en onze uitzendkrachten.

Tot slot werken we allemaal samen om een ​​prettige en positieve werksfeer te creëren bij onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Waarom zouden verpleegkundigen en zorgkundigen bij Reflex moeten komen?

Wij richten ons op het menselijke aspect, dit is wat Reflex onderscheidt van de rest. We doen ons best om onze uitzendkrachten een warm welkom te geven. Elke nieuwe kandidaat komt zich inschrijven op kantoor, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de beste manier is om hen te leren kennen. Zo weten we precies wat hun verwachtingen zijn en kunnen hen zo opdrachten aanbieden die bij hen passen.

Waarom moeten ziekenhuis en rusthuizen klant worden bij Reflex?

Voor al onze opdrachtgevers streven we naar een duurzame samenwerking. Elke klant is belangrijk voor ons en bij allemaal willen we zo goed mogelijk aan hun behoeften voldoen.

Aan de andere kant is er een gelijkwaardige relatie tussen onze klanten en Reflex. We hebben zeer regelmatig contact met de medische instellingen en werken samen om oplossingen te vinden. Wederzijds respect is echt aanwezig.

Op zoek naar een job

Bekijk onze jobs hier:

Vacatures
Vacature Welkom

Meer blogs

PMP Reflex Oct 2022 RS 2688(2)
personeel

Een dag in het leven van Dominique Richard, consulente bij Reflex

We spreken met Dominique Richard, zij is al 22 jaar administratief consulente bij Reflex Healthcare People. Dominique begon in 2000 met haar job bij Reflex en heeft er absoluut geen spijt van. 
23-11-2022
2 min.
Kawtar Janati Reflex Interim Medical Klein (1)
personeel

Een dag in het leven van Kawtar Janati, consulente bij Reflex

We spreken met Kawtar Janati, zij is nu 2 jaar consulente bij Reflex Healthcare People. Ze houdt van de contacten met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Voor haar staat het buiten kijf dat achter elk verzoek van een klant ook mensen, patiënten zitten.
09-11-2022
2 min.
Sandra Franken Reflex Healthcare
personeel

Een dag in het leven van Sandra Franken, consulente bij Reflex (1)

We spreken met Sandra Franken, al 8 jaar consulente bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job op 1 december 2014. Haar werk is elke dag zo anders en dat vindt ze erg leuk!
27-07-2022
2 min.