Foto Patricia Van Crombrugge Reflex Interim (1)
07-06-2022

Een dag in het leven van Patricia Van Crombrugge, commercieel adviseur Reflex

We spreken met Patricia Van Crombrugge, al 12 jaar commercieel adviseur van Reflex Healthcare People. Ze begon met haar functie in juni 2010. De interimsector is een van haar "eerste liefdes" en ze is van plan de laatste jaren van haar carrière in schoonheid te eindigen bij Reflex.

Hoe ben je bij Reflex terechtgekomen?

Ik heb marketingmanagement gestudeerd. Kort na mijn afstuderen werd ik aangeworven door een multifunctioneel uitzendbureau om daar uiteindelijk bureaumanager te worden. Ik wilde vooral ervaring opdoen met professionele contacten. Uiteindelijk keerde ik terug naar mijn eerste "liefdes", de medische interim bij Reflex Healthcare People.

Hoe verloopt een week als verantwoordelijke administratie bij Reflex?

De weken zijn intensief maar spannend. Ik schrijf de kandidaten in en zoek zo snel mogelijk uitzendkrachten voor onze opdrachtgevers.

Wat maakt Reflex uniek als organisatie?

Reflex hecht belang aan het familiale gevoel en wil werken met ervaren interimmedewerkers. Onze warme organisatie stelt uitzendkrachten gerust, ze weten dat ze niet zomaar nummers zijn. We luisteren naar hun wensen en behoeften. En deze zijn altijd belangrijker dan onze eigen wensen.

Waarom zouden verpleegkundigen en zorgkundigen bij Reflex moeten komen?

Bij de registratie vermelden de mensen altijd dat ze naar Reflex komen omdat anderen hen hebben geadviseerd om naar ons te komen. Wat betreft meer ervaren verpleegkundigen of afdelingshoofden die zich bij ons inschrijven, dan is de trigger de kwaliteit van onze uitzendkrachten die zij zelf hebben kunnen testen.

Op zoek naar een job

Bekijk de vacatures hier:

Vacatures
Vacature Welkom

Meer blogs

Coralie Mordant Reflex
personeel

Een dag in het leven van Coralie Mordant, consulente bij Reflex

We spreken met Coralie Mordant, consulente bij Reflex Healthcare People sinds september 2020. Coralie studeerde buitenlandse handel en werkte korte tijd als juridisch consultant. Maar bij Reflex ontdekte ze de sector van de medische interim en dat is een hele fijne sector die perfect bij haar past.
19-12-2022
3 min.
PMP Reflex Oct 2022 RS 2688(2)
personeel

Een dag in het leven van Dominique Richard, consulente bij Reflex

We spreken met Dominique Richard, zij is al 22 jaar administratief consulente bij Reflex Healthcare People. Dominique begon in 2000 met haar job bij Reflex en heeft er absoluut geen spijt van. 
23-11-2022
2 min.
Kawtar Janati Reflex Interim Medical Klein (1)
personeel

Een dag in het leven van Kawtar Janati, consulente bij Reflex

We spreken met Kawtar Janati, zij is nu 2 jaar consulente bij Reflex Healthcare People. Ze houdt van de contacten met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Voor haar staat het buiten kijf dat achter elk verzoek van een klant ook mensen, patiënten zitten.
09-11-2022
2 min.