Pexels Pixabay 355948
24-06-2022

Een interview over de visie en strategie van Reflex

Een nieuw interview met Benoit Remacle, al 8 jaar directeur van Reflex Healthcare People. Deze keer vertelt hij ons over zijn visie en zijn strategie voor het bedrijf.

Hoe kijkt u naar 2021 en het begin van 2022?

Hoewel 2021 financieel gezien een goed jaar was voor Reflex, was het ook een uitdaging voor het zorgpersoneel in het algemeen en voor het personeel van Reflex in het bijzonder.

Zonder een politiek debat te willen opwekken, ben ik van mening dat het totale systeem moet worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om zo de aantrekkelijkheid van het beroep van verpleegkundigen en zorgkundigen te vergroten. Want zonder mensen, geen toekomst...

Wat zijn uw verwachtingen voor (de rest van) 2022?

Het gezond verstand laten zegevieren is van essentieel belang op alle niveaus in de zorgsector. Zodat iedereen plezier in het werk, maar ook rust en verbondenheid kan vinden. 

Heeft de coronacrisis een blijvend effect op de zorgsector?

Deze crisis moet ons allemaal aan het denken zetten over de toekomst. Ik hoop van harte op een verandering in de aanpak van HRM in het algemeen en een "erkenning" van medische interim als een belangrijke speler in deze crisis.

Welke kansen en uitdagingen zijn er op vlak van digitalisering?

Ik zal deze vraag eenvoudig beantwoorden door de officiële aankondiging te doen van een nieuwe managementtool: Reflex 2.0. Deze is in volle ontwikkeling. Binnenkort volgt meer informatie over deze innovatie!

Meer blogs

PMP Reflex Oct 2022 RS 2688(2)
personeel

Een dag in het leven van Dominique Richard, consulente bij Reflex

We spreken met Dominique Richard, zij is al 22 jaar administratief consulente bij Reflex Healthcare People. Dominique begon in 2000 met haar job bij Reflex en heeft er absoluut geen spijt van. 
23-11-2022
2 min.
Sandra Franken Reflex Healthcare
personeel

Een dag in het leven van Sandra Franken, consulente bij Reflex (1)

We spreken met Sandra Franken, al 8 jaar consulente bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job op 1 december 2014. Haar werk is elke dag zo anders en dat vindt ze erg leuk!
27-07-2022
2 min.
Philippe Veronnez Reflex Healthcare (1)
personeel

Een dag in het leven van Philippe Veronnez, finance verantwoordelijke bij Reflex

We interviewen Philippe Veronnez, finance manager bij Reflex Healthcare People. Hij werkt al sinds het begin bij Reflex, nu zo'n 20 jaar. De eerste 5 jaar was dit als extern consultant. Vanaf maart 2008 maakt hij deel uit van het vaste team bij Reflex. Uiteraard houdt hij van cijfers, maar de variatie in zijn takenpakket vindt hij ook heel fijn.
29-06-2022
1 min.