Pexels Pixabay 355948
24-06-2022

Een interview over de visie en strategie van Reflex

Een nieuw interview met Benoit Remacle, al 8 jaar directeur van Reflex Healthcare People. Deze keer vertelt hij ons over zijn visie en zijn strategie voor het bedrijf.

Hoe kijkt u naar 2021 en het begin van 2022?

Hoewel 2021 financieel gezien een goed jaar was voor Reflex, was het ook een uitdaging voor het zorgpersoneel in het algemeen en voor het personeel van Reflex in het bijzonder.

Zonder een politiek debat te willen opwekken, ben ik van mening dat het totale systeem moet worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om zo de aantrekkelijkheid van het beroep van verpleegkundigen en zorgkundigen te vergroten. Want zonder mensen, geen toekomst...

Wat zijn uw verwachtingen voor (de rest van) 2022?

Het gezond verstand laten zegevieren is van essentieel belang op alle niveaus in de zorgsector. Zodat iedereen plezier in het werk, maar ook rust en verbondenheid kan vinden. 

Heeft de coronacrisis een blijvend effect op de zorgsector?

Deze crisis moet ons allemaal aan het denken zetten over de toekomst. Ik hoop van harte op een verandering in de aanpak van HRM in het algemeen en een "erkenning" van medische interim als een belangrijke speler in deze crisis.

Welke kansen en uitdagingen zijn er op vlak van digitalisering?

Ik zal deze vraag eenvoudig beantwoorden door de officiële aankondiging te doen van een nieuwe managementtool: Reflex 2.0. Deze is in volle ontwikkeling. Binnenkort volgt meer informatie over deze innovatie!

Meer blogs

Foto Benoit Blog
personeel

Een dag in het leven van Benoit Remacle, Directeur Reflex Healthcare People

We spraken met Benoit Remacle, al 8 jaar directeur van Reflex Healthcare People. Na zijn studies "Buitenlandse handel en internationale betrekkingen", begon hij zijn carrière in de industriële schoonmaak voordat hij werd 'besmet' met het virus van de uitzendwereld. Benoît kwam in 1995 bij de Vebego-groep en werkt er nog altijd graag, met veel enthousiasme en energie.
02-03-2022
3 min.
Valérie Vanlaer Reflex Interim 2
personnel

Een dag in het leven van Valérie Vanlaer, verantwoordelijke planning bij Reflex

Valérie Vanlaer viert bijna haar 19e verjaardag bij Reflex Healthcare People. Ze werkte als consulente tot december 2020 en werd planningsmanager in januari 2021.
23-03-2022
2 min.
Foto Catherine Longrée Reflex Interim
personeel

Een dag in het leven van Catherine Longrée, verantwoordelijke afdeling administratie bij Reflex

We gaan het gesprek aan met Catherine Longrée, al 21 jaar verantwoordelijke van de afdeling administratie bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job bij Reflex op 15 januari 2001. Catherine houdt vooral van het contact met de interimmedewerkers en de variatie in haar werk. Elke dag is een uitdaging, maar ze gaat die uitdaging met plezier aan.
09-05-2022
2 min.