Sandra Franken Reflex Healthcare
27-07-2022

Een dag in het leven van Sandra Franken, consulente bij Reflex (1)

We spreken met Sandra Franken, al 8 jaar consulente bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job op 1 december 2014. Haar werk is elke dag zo anders en dat vindt ze erg leuk!

Hoe ben je bij Reflex terechtgekomen?

Na meer dan 10 jaar werken bij kledingwinkel Mer du Nord ging die helaas failliet. Ik moest dus op zoek naar een andere baan. Een kennis vertelde me over een job bij Reflex. Ik solliciteerde meteen, het was een prettig gesprek met de financieel directeur en het hoofd van de sociale dienst. En vanaf dan werd ik deel van het team voor een professioneel avontuur dat nu al meer dan 8 jaar duurt!

Hoe verloopt een week als consulente bij Reflex ?

Ik voer verschillende opdrachten uit. Op vlak van de boekhouding zorg ik voor klantherinneringen, controle van de betalingen, bankcoderingen, enz. Ik codeer de werkbons van de interimmedewerkers, vul de sociale documenten in, zorg voor tussentijdse betalingen, beantwoorden van vragen van klanten en medewerkers, ISO, ... En tot slot doe ik ook de planning voor het kantoor in Luik. Daarvoor zoek ik geschikte uitzendkrachten voor onze klanten en hou rekening met de wensen van uitzendkrachten (beschikbaarheid en keuze van ziekenhuizen).

Elke week is anders, afhankelijk van de prioriteiten op dat moment. Ondanks de stress die we elke dag hebben, doen we ons werk zo goed mogelijk om alle iedereen tevreden te stellen.

Wat vind je leuk aan je job?

De diversiteit: ik kom in aanraking met alle diensten. Mijn werk is elke dag anders en dat vind ik heel waardevol! Ik hou er ook van om mee te werken aan nieuwe projecten.

Wat maakt Reflex uniek als organisatie?

De snelheid waarmee we reageren op verzoeken van de opdrachtgever én de uitzendkracht. En het feit dat we gemakkelijk communiceren en worden gehoord door onze directeur Benoît. Die is altijd beschikbaar en bereikbaar, dit is niet bij zoveel bedrijven het geval.

Waarom zouden verpleegkundigen en zorgkundigen bij Reflex moeten komen?

Onze uitzendkrachten waarderen bij Reflex vooral de professionaliteit, de snelheid van reageren, het familiale gevoel, het respect voor hun wensen. We luisteren, we proberen hun keuzes zo goed mogelijk te respecteren en helpen hen in geval van problemen.

Waarom moeten ziekenhuis en rusthuizen klant worden bij Reflex?

Voor onze professionaliteit en de reactiesnelheid. We luisteren ook naar hen en respecteren hun noden.

Op zoek naar een job

Bekijk onze jobs hier:

Vacatures
Vacature Welkom

Meer blogs

Foto Benoit Blog
personeel

Een dag in het leven van Benoit Remacle, Directeur Reflex Healthcare People

We spraken met Benoit Remacle, al 8 jaar directeur van Reflex Healthcare People. Na zijn studies "Buitenlandse handel en internationale betrekkingen", begon hij zijn carrière in de industriële schoonmaak voordat hij werd 'besmet' met het virus van de uitzendwereld. Benoît kwam in 1995 bij de Vebego-groep en werkt er nog altijd graag, met veel enthousiasme en energie.
02-03-2022
3 min.
Foto Catherine Longrée Reflex Interim
personeel

Een dag in het leven van Catherine Longrée, verantwoordelijke afdeling administratie bij Reflex

We gaan het gesprek aan met Catherine Longrée, al 21 jaar verantwoordelijke van de afdeling administratie bij Reflex Healthcare People. Ze begon haar job bij Reflex op 15 januari 2001. Catherine houdt vooral van het contact met de interimmedewerkers en de variatie in haar werk. Elke dag is een uitdaging, maar ze gaat die uitdaging met plezier aan.
09-05-2022
2 min.
Foto Patricia Van Crombrugge Reflex Interim (1)
personeel

Een dag in het leven van Patricia Van Crombrugge, commercieel adviseur Reflex

We spreken met Patricia Van Crombrugge, al 12 jaar commercieel adviseur van Reflex Healthcare People. Ze begon daar in juni 2010. De interim is een van haar "eerste liefdes" en ze is van plan de laatste jaren van haar carrière bij Reflex in schoonheid te beëindigen.
07-06-2022
1 min.